Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

Kopen Adidas Alphabounce

Envoyé par quague 
Kopen Adidas Alphabounce
mercredi 26 janvier 2022 03:57:17
Het gloednieuwe silhouet van adidas - de Kopen Adidas Alphabounce - zal deze week retailers raken met zijn nieuwe adaptieve torsiesysteem ontworpen in een s-curvepatroon. Het heeft een vergelijkbare bouw en esthetiek waar Three Stripes-fans aan gewend zijn geraakt als het gaat om de AlphaBounce-lijn, maar het maakt gebruik van een nieuw ontworpen bovenwerk dat een nieuwe lichting supporters zou moeten verleiden. Ontworpen met de natuurlijke beweging van de voet in gedachten, luidt de Instinct BOUNCE-demping in, evenals een flexibel bovenwerk voor zowel duurzaamheid als veelzijdigheid, bedoeld om de drager door elke fase van zijn/haar training te dragen.



De adidas AlphaBounce komt in een perfecte nieuwe zomerkleurstelling voor dames met deze versie met een roze mesh-bovenwerk. Adidas Alphabounce Besteld Het stijlvolle, prestatiegerichte hardloopalternatief voor de Ultra Boost krijgt de populaire roze behandeling met een subtiel gemêleerde roze tint over het bovenwerk van ontworpen mesh met lichtgrijze accenten op het tonglabel, binnenvoering, gestreepte veters en BOUNCE-schuimtussenzool.

Esthetisch gezien is deze gloednieuwe AlphaBounce-iteratie gebaseerd op de beweging van het menselijk lichaam, en het adaptieve ontwerp is bedoeld om de drager instinctief te laten bewegen - vandaar de naam. Adidas Alphabounce Outlet Dat eerder genoemde nieuw ontworpen torsiesysteem zorgt ervoor dat zowel je hiel als voorvoet afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen zonder enige demping op te offeren. Ten slotte biedt een continentale rubberen buitenzool de schoen ultieme duurzaamheid, waardoor het een van de meest veelzijdige trainingsschoenen op de markt is.

Je bent gewend om drie strepen te zien op een adidas sneaker, maar deze nieuwe colorway van de Adidas Alphabounce Schoenen krijgt extra gestreept in de "Haptic" graphic met een basis van Mystery Blue. De nieuwste versie van de stijlvolle runner met een gedetailleerde reeks strepen die over het bovenwerk lopen, heeft oranje, groene en witte tinten als aanvulling op het donkerblauwe bovenwerk van textiel voor een van de meest in het oog springende versies van de schoen die we hebben gezien sinds de debuut gevlekte colorway.

De trend van adidas om bruikbaarheid te combineren met draagbaarheid is misschien wel de sterkste eigenschap van het merk, en dat zet zich voort met de nieuwste Adidas Alphabounce Heren/Dames iteratie. De toevoeging van een bovenwerk van suède aan dit exclusieve aanbod voor dames geeft het de veelzijdigheid om te worden gedragen met zowel een modieuze outfit als een work-out terwijl de drager gaat hardlopen. Dit aanbod, versierd in dieppaars, is uitgerust met een rubberen hiellip en een vereenvoudigd vetersysteem dat het in- en uitstappen nog gemakkelijker maakt.

www.snkrshopeenl.com

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter