Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

Nike Air Zoom Korting

Envoyé par quague 
Nike Air Zoom Korting
mercredi 26 janvier 2022 03:41:44
Nike en 3M hebben de handen ineen geslagen om een ??collectie modellen te leveren, zoals de Air Force 1 en Air Max 95, gekleed in zowel reflecterende neonkleuren als grafische overlays. Kopen Nike Air Zoom Aan de line-up wordt een aankomend Light Bone Zoom Type toegevoegd, dat zich voegt bij drie andere reeds uitgebrachte kleurstellingen van het experimentele silhouet. Het nieuwe paar heeft een bovenwerk van neutraal grijs suède dat wordt opgefleurd door Total Orange en 3M™ Scotchlite™ diagonale overlays op de hiel.



Door middel van N.354 kreeg Nike nog meer creatieve vrijheid, de ontwerpers aangemoedigd om veel van de meest gekoesterde vlaggenschepen van het merk te tweaken. Nike Air Zoom Goedkoop Van de interpretaties van de Air Force 1, de Daybreak en andere, is het Zoom-type verreweg het meest eenvoudig, hoewel het binnenkort zo'n idee zal loslaten met zijn op de winter afgestemde upgrades.

Giannis Antetokounmpo's dominantie van de NBA's Eastern Conference moet nog uitkomen voor het seizoen 2020-21, maar wat al is gestold, zijn indrukwekkende versies van de Nike Air Zoom Korting van de aanvaller. Voorbeeld: een "Midnight Navy/Poison Green/Fire Pink” optie met overal speelse illustraties. Het merendeel van het bovenwerk van gemengde materialen van het model heeft een rijke donkerblauwe tint, maar profiel-swooshes onderbreken met hun levendige gouden make-up.

Logo's aan de zijkant op de zijkant met hun geborduurde katten, knuppels en andere grillige figuren. Nike Air Zoom Schoenen De tong en het achterpaneel volgen het voorbeeld, hoewel ze terugkeren naar een "Midnight Navy" -schema, met veelkleurige paraplu's, ladders en andere afbeeldingen die zeker betrekking hebben op een thema dat dichtbij en dierbaar is voor de huidige Milwaukee Buck. Zooleenheden onder de voet hebben een witte tussenzool aangevuld met "Fire Pink" steunribbels aan de zijkant; de toon neemt ook de buitenzool direct onder de voorvoet over, terwijl een levendig blauw het loopvlak naar de hiel bezielt.

Nike React-schuim biedt beproefde demping, die gepaard gaat met ingekapselde Zoom Air-eenheden en een licht opnieuw ontworpen loopvlak. Nike Air Zoom Heren/Dames De tussenzool is bedekt met reflecterende spikkels, terwijl de profielen van het bovenwerk zijn versterkt met synthetisch, ogenschijnlijk versmolten materiaal. Ten slotte duiden Nike Shield-emblemen op de laterale hiel en vamp de anti-weerafwerking van het paar aan.

www.dameshoe.com

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter