Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

converse chuck taylor all star

Envoyé par Sharinpen 
converse chuck taylor all star
samedi 8 janvier 2022 02:39:33
Discuss är kanske mest kända för sina arvsprodukter och Chuck 70 och A single Star, men det Massachusetts-baserade varumärket har också drivit utvecklingen med livsstils- ?& prestandainnovationer, converse chuck taylor all star vars senaste resultat är en ny CX-linje. Dessa 3 F: d tillhandahålls av en trifekta av nya material. Först ut är CX expand canvas, en smidig adult men ändå hållbar syntet och formar sig efter bärarens fot och ger förbättrad bärbarhet.

Converse Japan är inte främmande för ovanliga Chuck Taylor All Star-sneakers, men dess nyaste type är ganska konventionell, åtminstone på ytan. Under sulorna på tre nya stilar gömmer sig dolda åsar, vilket gör skorna i synnerhet vänliga för greppsökande golfare. Både en All Legend med hög och låg topp har de subtila sulorna - avsiktligt osynliga från sidan - converse chuck 70 scientif ovandelen relativt oförändrad för att återspegla den klassiska skons mångsidighet.

Respekterade europeiska varumärken, Patta och Change, har slagit sig tillsammans med Converse för denna begränsade kapsel av skor och kläder. Varumärkena har ett hyperboliskt förhållningssätt until finally motkulturens kontraster. Den har oväntad struktur och nyanser, inklusive Casentino-ull, en stöttepelare i modet efter dess ödmjuka början på family room italienska landsbygden. Vi existir ett urval av en hel orange ull, som kontrasterar kollektionens mörkare nyanser, converse classic chucks en hel nick till Audrey Hepburn som förde Casentino until finally mode efter känd och en kappa i nyansen.

Fragment x Moncler times converse jack purcell presenterar Jack Purcell, en systersko till konsumentens Chuck 70 collab. Scientif några av världens framf?rallt respekterade varumärken som samlas, kan du lita på att detta är ett köp som alltid kommer att tillföra värde till noise garderob. Jack Purcell-siluetten är en lågmäld klassiker, ursprungligen designad som en atletisk sko för badminton. 4 door dess har sneakern vuxit till att bli älskad av sneakershoppare som uppskattar en raffinerad vintageestetik.

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter