Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

skechers d'lites

Envoyé par Sharinpen 
skechers d'lites
samedi 8 janvier 2022 02:09:38
Anime-fans en sneakerheads hebben het geweldig jaar. Met de release van Skechers' limited edition One Piece-samenwerking, heeft wijdverbreide anime-koorts de sneakerwereld overspoeld en de collectie heeft deze week Londen, Berlijn en steden in heel Europa bereikt. De kleurrijke collectie verenigt de cult-animeserie van Toei Animation met skechers d'lites nederland sale D'Lites, de OG-stijl van het merk die pionierde met de esthetiek van dikke sneakers lang voordat het een trend werd.

Eerder dit jaar bundelden Skechers hun krachten met One Piece, de geliefde manga- en animeserie, en de ontvangst van de samenwerking was goed. met deze kicks in beperkte oplage. skechers glide-step sale korting En een zijn niet alleen de manga-nerds die er gek op zijn; de modewereld voelt ze ook.

Of je er nu van houdt of er het hekel aan hebt, dikke sneakers gaan nergens snel, en dat is niet alleen omdat ze wat extra gewicht in de zool stoppen. Onder leiding van de Balenciaga Triple S lijken er grote alternatieven in alle richtingen te komen, van demandée merken als Nike, The puma company en Reebok tot modehuizen zoals Maison Margiela. de trend van dit najaar, maar we hebben nog niet het perfecte silhouet gevonden, skechers arch fit uplift online sales we zijn er om je te helpen.

Als je denkt aan sportkleding in de VS, denken de meesten aan Nike, dan mogelijk Adidas en misschien Under Shield. Maar er is nog een ander merk dat stilletjes zijn stempel drukt... skechers gorun glide-step max kopen Volgens de Wsj, die NPD Group citeert, is het in Cali gevestigde schoenenmerk op de tweede plaats beland op de Amerikaanse markt voor sportschoenen. stijging van 36, 4 procent, waardoor se Adidas overtreffen om een op een na grootste sportschoenenbedrijf in Amerika te worden.

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter