Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

sb dunk high goedkoop

Envoyé par Renzvrij 
sb dunk high goedkoop
jeudi 4 novembre 2021 02:32:56
Voor hun nieuwste samenwerking within de skateshop gaat Coleman SB helemaal naar Barcelona om zich te verbinden met SKATEDELUXE. Samen passen de twee de Blazer Mid aan, door hun aantal subtiele maar interessante toevoegingen aan het bovenwerk toe te voegen. Wat volgt is een nogal zachte afwijking van het bestaande. Een geheel zwart suède dient als foundation, waarvan de textuur ogenschijnlijk door en door verontrust is. De witte tussenzool en Swoosh daarentegen zijn veel ongerepter, beide lijken vrij helder in verhouding tot het bovenwerk. sb blazer korting Elders vallen de toegevoegde borduurmotieven op dezelfde manier op, omdat ze extra Swooshes op de teen durante op de wereld geïnspireerde motieven op de zijkant brengen.

Hoewel Nike SB een rustiger 2021 serta 2020 heeft gehad, heeft de door skateboarden geobsedeerde afdruk het jaar niet voorbij laten gaan zonder de Dunk High opnieuw te interpreteren via solo- en gezamenlijke inspanningen. Hun sb dunk high goedkoop eerste categorie zal binnenkort een 'Medium Grey'-telling hebben. Een vroege blik op het nieuw opgedoken paar onthult een nogal gedempt kleurenpalet, met een rijke grijze basis die het toneel vormt voor vage, ogenschijnlijk marineblauwe leren overlays over het bovenwerk. Veters en kraagvoering op hun SB Dunk kiezen voor een contrasterende zwarte hue, net als de Air flow Jordan 1-achtige buitenzool onder de voet.

Halloween staat voor de deur durante Nike geeft de kleintjes de kans om emergeny room fris uit te zien terwijl ze Trick or Treat doen. Kijk eens naar hun nike air max 98 korting "Halloween" pass away zojuist is uitgebracht. Het is alleen maar logisch om je kleine sneakerhead de kans te geven om dit Halloween-seizoen Spooky Nike's te dragen. Fulfilled een Halloween-thema en kleurstelling zal deze Air Max 98 geliefd zijn bij veel kinderen. Aangekomen in Gridiron, Black, Obsidian en Luminous Green, zal deze Air max pas cher 98 zeker de aandacht trekken tijdens Trick or even Treating.

LEGO en mba breiden hun samenwerking uit naar de adidas Movie star, die een echte schoen en een bouwbaar LEGO-model zal bevatten. Hoewel hun LEGO- en adidas-collectie beperkt is tot de Extremely Boost- en de ZX 800-serie, lijkt het erop dat het nieuw opgerichte duo hun collectie, hun adidas Superstar, zal uitbreiden. Hoewel het silhouet adidas superstar populair hun van de meest klassieke sneakers op de markt is die meer serta 50 jaar geleden debuteerde, is het leuk om te zien dat hun schoen een nieuw thema krijgt. Rekening houdend fulfilled de standaard witte foundation en zwarte Three Stripes-branding, is het silhouet voorzien van LEGO-steendetails op hun hiel, zijpanelen en shell-toe.

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter