Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

Adidas Cloudfoam QT Racer Core Black/Cloud White

Envoyé par gm37sica 
Adidas Cloudfoam QT Racer Core Black/Cloud White
samedi 30 octobre 2021 01:04:29



Deze adidas QT Racer 2.0-sneakers zijn gemaakt met vetersluiting en een gewatteerde Adidas Schoenen enkelkraag voor een stevige pasvorm. Ze hebben een gedempte binnenzool voor comfort en een dikke schuimzool voor schokabsorptie. Deze trainers zijn ontworpen met een kenmerkend logo en zijn compleet met adidas-branding.


Een strak hardloopsilhouet levert Adidas Heren casual comfort met de adidas QT Racer 2.0. Een zacht bovenwerk van textiel zorgt voor dat sokachtige gevoel te voet met klassieke adidas 3-Stripes-branding voor die tijdloze touch van sportkleding. Cloudfoam-demping zorgt voor zachte demping voor comfort gedurende de hele dag.


Deze nominationsetic zijn gemaakt voor langdurig comfort en hebben een ultrazachte Cloudfoam-middenzool. Hun look is geïnspireerd op een klassiek hardloopdesign met tijdloze 3-Stripes die meteen de aandacht trekken. Ze hebben een streetwear-vibe waardoor ze gemakkelijk te mixen en matchen zijn met je dagelijkse kleding.


Of je nu op straat jogt of over de oneffen wegen op het platteland loopt, de Adidas Cloudfoam QT Racer Core Black/Cloud White houdt je op de been zonder je ongemakkelijk te voelen dankzij de zachte Cloudfoam-technologie die de schoen heeft. Bovendien is het comfortabel om te dragen bij verschillende evenementen, van sporten tot casual gelegenheden, omdat het zowel functioneel als stijlvol is.


https://www.nominationsetic.com/

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter