Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

Adidas D Rose 7 Boost Solid Grey/Vit

Envoyé par mnl4r78f 
Adidas D Rose 7 Boost Solid Grey/Vit
vendredi 29 octobre 2021 05:41:14



Skon ovan visas i 2 tonala färgställningar. Båda kontrasteras av en vit mellansol. Anmärkningsvärda Adidas Skor funktioner på skon inkluderar Three Stripes-märket på tån. Boost-mellansulan i full längd och vad som ser ut att vara en Primeknit-överdel. Kolla in den första titten på skon, låt oss veta vad du tycker och håll ögonen öppna för mer information om Roses nästa signatursko.


D Rose 7 börjar med en svart bas Adidas Herr som tar hand om majoriteten av Primeknit-överdelen. Som bryter upp skons tonala utseende är träffarna från White placerade på områden som Three Stripes-märket på tån, den Boost-utrustade sulan, märket på plösen och randen på draghälen. Tvåfärgade snören binder ihop hela looken.


Båda sneakers kommer med skorunvit på plösen, såväl som Three Stripes-märket som gör en återgång till signaturlinjen genom att synas nära tåområdet på skon. En annan anmärkningsvärd egenskap på skon är användningen av ett skiktat snörningssystem och överlägg för att ge dig lite extra förstärkt stöd


Som medlem i Knicks kommer vi säkert att få se Rose snöra upp några olika PE-färger av sin nya Adidas D Rose 7 Boost Solid Grey/Vit. Ett alternativ som kommer till återförsäljarna är paret som vi ser ovan som har en orange/röd Primeknit-överdel med läderöverdrag på sidopanelerna. En Boost-mellansula i full längd och en isig blå genomskinlig yttersula kompletterar sneakerns utseende.


https://www.skorunvit.com/

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter