Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

Nike Air Zoom Type Coconut Milk

Envoyé par y9zlx2hy 
Nike Air Zoom Type Coconut Milk
vendredi 13 août 2021 05:24:33



Nike Sko Dame den allerede har en dekonstrueret, DIY -æstetik, tilføjer Nike flere unikke detaljer og funktioner til deres Air Zoom Type SE -gengivelse. Klædt i et barokbrunt, sort, hør og lime farveskema. Dette tilbud af Nike Air Zoom Type fremhæves med et ekstra aftageligt sherpa -hylster med lynlås oven på snørebåndene, flerfarvede snørebånd, metalliske lynlåse og skinnende juveldubraer. Yderligere detaljer inkluderer furry inderfor, geometrisk mønster på trækflikene og indlægssåler oven på en plettet lagdelt mellemsål med Zoom Air -enheder ved forfoden.


En del af Nikes dekonstruerede NStilfuld-serie fejrer Nike Air Zoom Type Swooshes -innovation. Air Zoom Type føjer til sin kvinders lineup og kommer i en ny "Barely Volt" -farve. Klædt i en blanding af Barely Volt, Chalk Blue, Summit White og Black. Denne iøjnefaldende Air Zoom Type er udstyret med sin signatur stablet skumhæl og overdel i blødt suede. Skoen har også den samme teknologi, der bæres af atleter under fødderne, ekstra polstring omkring anklen og accenter ved dekorative syninger.


Indstillet til at frigive sammen med Nike Air Zoom Type Coconut Milk -parret, lancerer Nike også en "Summit White" -farve af deres Air Zoom Type -model. Klædt i et Summit White og Vast Grey farveskema. Denne Nike Air Zoom Type har et stablet skum ved hælen og kontrastfarvet Zoom Air-dæmpning, mens en TPU-plade løber skos længde for stabilitet og komfort. N.354 branding vises på tunger og medial side for at fuldføre designet.


Air Zoom Type fejrer Nikes innovation og sportsarv med sin dekonstruerede, DIY-æstetik med zig-zag-syninger. Dette Nike Sko Hvide seneste tilbud af Nike Air Zoom Type kommer klædt i en blanding af røggrå, volt, sort og mørkegrå farveblokering. Et af højdepunkterne i denne udgivelse er det faktum, at der ikke er nogen Swooshes på siden. Det stablede skum ved hælen og kontrastfarvet Zoom Air-dæmpning ved forfoden fuldender designet.


https://www.outletfoots.com/



Modifié 1 fois. Dernière modification le 13/08/21 05:28 par y9zlx2hy.

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter