Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

Skechers Flex Appeal 4.0 Vivid Spirit Wit/Zwart/Roze

Envoyé par mpwnuurp 
Skechers Flex Appeal 4.0 Vivid Spirit Wit/Zwart/Roze
mardi 6 juillet 2021 07:17:14



De 2e editie van de Flex Appeal wijkt niet veel af van zijn eerdere prestaties en stijl. Het is populairbobs.com nog steeds een flexibele schoen met net genoeg steun aan de voetboog voor snelle runs en blijft een consistente blikvanger. Voor degenen die op zoek zijn naar een geweldige mix van functionaliteit en stijl die de portemonnee nog steeds doet glimlachen, zou deze schoen een waardige optie moeten zijn.


De Skechers Schoenen Groen Ombre Black Multi Knit-schoenen hebben een zacht, plat gebreid bovenwerk van mesh met een ombrekleurige rand met gewatteerde kraag en tong en een zachte stoffen schoenvoering. Deze voedingssneakers hebben een luchtgekoelde binnenzool van traagschuim, een lichtgewicht schokabsorberende tussenzool en een flexibele buitenzool met grip voor comfort de hele dag door.


Gebouwd voor prestaties en Skechers Flex Appeal 4.0 Vivid Spirit Wit/Zwart/Roze comfort op elk activiteitenniveau. Leren bovenwerk met kunstmatige bekleding. Gedempte tong en enkelkraag. Memory Foam voetbed vormt zich naar de vorm van je voet. Ademende nylex voering. Lichte EVA-middenzool, met loopzool van profielrubber voor grip.


Geef je fitnessroutine wat modieuze flair met de Speciale Prijs Skechers Flex Appeal 3.0 met een ademend, gebreid bovenwerk en een binnenzool van Air Cooled Memory Foam voor comfort op de loopband of op het beton. Met een klassieke vetersluiting en een comfortabele kraag, is dit rad-ontwerp de schoen die ervoor zorgt dat je uitkijkt naar je training.


https://www.populairbobs.com/

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter