Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

Nike Air Max 720 Slip i sort,

Envoyé par Maikwinter 
Nike Air Max 720 Slip i sort,
samedi 19 juin 2021 09:35:20
Nike's React-teknologi har været en af de mest omtalte tilføjelser til deres lineup. Efterhånden som flere og flere modeller ankommer, præsenterer Swoosh Brand deres nike air max 270 tilbud outlet i en “Electro Green” iteration, der er elektrificerende. Mens React-modellerne ser ud til aldrig at stoppe (ikke at det er en dårlig ting), tilføjer den nyeste Air Max 270 endnu en anden mulighed. Med vægt på komfort og design er 270 en perfekt blanding af begge; lyse farver, indviklet design og en synlig Air Unit giver sine Air Max-forgængere et løb for deres penge. Som navnet antyder, har den også React Technology for en overbelastning af komfort. Selvom Nike Air Max 270 er ung, kommer den i fuld gang med et levende design. Sammensat af et "Electro Green" -motiv blander sneakers de grønne og Obsidian-farver med accenterede gule okerdetaljer.

Nike Air Max 2090 BeTrue 2020 Multi er en af flere modeller, der skal frigives som en del af Nikes årlige BeTrue-pakke, der fejrer pride-festival. Kapslen er altid en kæmpe succes, og det er let at se hvorfor med legendariske silhuetter og klassiske farver inkluderet. AM2090 faldt tidligere i år som en del af Air Max 90's 30-års jubilæum og bruger mange af de samme klassiske funktioner som OG-modellen. Det ses her klædt i en overflod af livlige farver på typisk stolthed, med klassisk Nike-branding også til stede på begge sider i form af en skitseret Swoosh. Under fødderne er 2090's futuristiske sålenhed til stede som altid og skjuler Nike Air Max-teknologien for at sikre optimal komfort til enhver tid, selv over længere tids brug. Den samme kassette-surround fra AM90 er også omtalt her, nike air max 2090 tilbud udsalg hvilket giver disse et unægteligt retro-look, som fans uden tvivl vil elske.

Efter sin dristige debut sidste år fortsætter nike air max 720 udsalg med at dukke op i kobberbare farver, denne gang drypper i hvidt og vand. En pæn sammensmeltning af Air Max 720 og Air Max 98, silhuetten klipper dette for det meste tofarvet look med hvidt, der tager sig af den vatterede overdel, og vand dominerer mellemsålen, før den bliver helt gennemsigtig. Andetsteds ankommer branding, indvendige foring og hælstropper i sort for en stærk kontrast. Vi har lige fået et glimt af Odell Beckham Jr. s nyeste Nike Air Max 720 Slip i sort, og nu et 'Team Orange' 'gengivelse er sat til at tilføje noget farve til opstillingen. ' Team Orange 'og sort farve nikker utvivlsomt til OBJ's Cleveland Browns, med ruskind, nylon og læder, der udgør størstedelen af skoen. Det omarbejdede snørebåndssystem og OBJ-branding afrunder denne nye tidsalder Air Max-perle.

Lige nu føles det som om alle nye Air Max-udgivelser er en del af en temapakke, hvor flere nye serier sidder sammen. Fra den episke Flora Pack til den lige afslørede Neon / Retro Logo-linje - og endda en Happy Pineapple-pakke - ser det ud til, at temapakker vil være et stort fokus for Swoosh i de kommende måneder. Nu ser det ud til, at der er en ny linje med denne Nike Air Max 95 "Grå USA", der slutter sig til en matchende Air Max 1, der blev afsløret tilbage i februar. Som titlen antyder, er parret i en patriotisk palet, nike air max 95 outlet der er forankret i gråt med overdel af mesh og overlejringer af ruskind og glatte og strukturerede læder, der har tonale gråtoner.

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter