Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

air jordan 11 rea

Envoyé par Maikwinter 
air jordan 11 rea
samedi 19 juin 2021 09:30:34
Travis Scott fortsätter att värma upp sneakerindustrin med några av de mest kreativa samarbetena i spelet, La Flame har nyligen retat ett Air Max 1-samarbete och ett kommande partnerskap med Hiroshi Fujiwaras Fragment. Travis Scotts återgivning av Air Jordan 6 är fortfarande en av de mer eftertraktade samarbeten i hans imponerande katalog, den kommande färgen "British Khaki", en uppdatering av olivdroppen från 2019. Nyligen retad av Scott på Instagram (i sin PlayStation 5-unboxing-video), "British Khaki" -färgen har cirkulerat ryktfabriken i flera månader nu. Byggd med en hårig mocka exteriör, duk material visas på tungan och stuva fickor, vilket ger AJ6 en betydande materiell ansiktslyftning från Travis Scotts tidigare AJ6 samarbete. Återigen installerad med genomskinliga tungor och hälflikar, har air jordan 6 online store Cactus Jack-märket ovanpå en halvgenomskinlig, sammärkta yttersula.

Jordan Brand är knä-djupt i lanseringen av sin Air Jordan-retrokollektion sommar 2021 och kommer att förhandsgranska Air Jordan-sortimentet under hösten 2021 också de närmaste dagarna. En nyckelbit i det fallskifferet? Air Jordan 12 "Royalty", en kunglig ny färgväg som påminner om den klassiska Air Jordan 12 "Taxi" och Air Jordan 4 "Royalty. " Som man kan förvänta sig av alla sneakers med en kunglig nom de guerre, erbjuder "Royalty" flera kungliga accenter, nämligen guldträffar på tungans Jumpman-logotyp, halsens signatur "TWO3" -grafik, mittfotens plastmärke och duot av metallögonstycken uppe. Bortsett från guldet är resten av den övre halvan mestadels ”Taxi” -inspirerad, air jordan 9 rabatt sverige med en vit tumblad läderbas överlagrad av svarta steniga skinnskärmar.

Med färgen "Cool Grey" som redan förväntas återvända nästa år kan en annan klassisk Air Jordan 11-stil återvända till sneakerhyllor under höstsäsongen 2021. Enligt läckt information från Soleheatonfeet, zSneakerheadz och DJ Folk, Air Jordan 11 Low IE i det svarta, mörkgråa och sanna röda färgschemat från 1996 släpps i september 2021. Produktbilder av paret har ännu inte dykt upp, men redovisningen avslöjade att det förväntas förbli trogen mot den ursprungliga formen trots att den har en uppdaterad Färgkod "Svart / vit / äkta röd". air jordan 11 rea sverige Skon förväntas ha en helt svart överdel bestående av läder, mockaskikt och en röd strumpfodral. Utseendet kompletteras med en vit mellansula och rökig genomskinlig yttersula.

Jordan Brand letar efter damerna med de kommande tillskotten till Heiress-kollektionen. Även om vi har fått en titt på Air Jordan 1 Retro i "Plum Fog" presenterar vi en titt på paret tillsammans med Air Jordan Retro 12 som kommer att släppa också. Lavender används sparsamt på AJ 12 - den lätta benöverkanten ser ton accenter i foder, dragflik och längs sulan. En närmare titt visar strukturerade sidopaneler som sträcker sig till tån, medan silhuetten får en midas-touch i de guldspetsade öglorna och hälsömmarna. AJ 1 har en övergripande applikation av den lila nyansen, den texturerade och lätta överdelen är insvept i plommon mocka. Off-white kontrasterar lätt i air jordan 12 rea online snören och Swoosh, medan en skarp vit mellansula och isig lila sula kompletterar.

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter