Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

Nike Air Max 95 Premium Baroque Brown

Envoyé par k126m1zj 
Nike Air Max 95 Premium Baroque Brown
samedi 19 décembre 2020 06:48:24Center vampöverlägg har en iweardam.com liten skimmer med tanke på sin konstruktion men kamouflerar med omgivningen. Spetsöglor och laterala hälsvampar avbryter dock det underskattade ensemblet i titelfärgen, som också prydde Air Max 90 år 2020. “NIKE AIR” och “airmax” -märkning på hälen respektive tungan ger “Vit” kontrast, men överskuggas utan tvekan av "Laser Blue". På andra håll animerar färgen från 90-talet även krockkuddarna och trampar under foten.


Skon är främst utformad med svart Nike Skor Herr 2020 och mesh på överdelen som är ihop med livfulla "Laser Crimson" -acenter på öglorna, tungan och mini-Swoosh-märket på hälen. Till skillnad från många av de tidigare Air Max 95-versionerna täcker en 3M reflekterande grafik en majoritet av hälen. Capping off the look är en svart mellansula med den ovan nämnda "Laser Crimson" -färgen som visas på Max Air-dämpningsenheterna.


De Nike Air Max 95 Premium Baroque Brown innehåller en rad fuskpälssektioner som kommer i ljusrosa, mörkgröna och en subtil blommig grafik. När skikten rör sig neråt skon ersätts fuskpäls med mocka och läder i mer dämpade toner som grå och brun. Alla dessa detaljer sitter ovanpå en diskret benvitt mocka och mesh övre, med färgglada detaljer som också syns på tungan, luftenheten och de kontrasterande fotbäddarna.


Skons övre är gjord av nät och Köp Nu med djupa röda paneler, ihop med ljusare, blekt blått och brunt, en mjuk anteckning till Kruegers trasiga tröja. Den har också grå mocka tåhattar, rutig tunga och metalliska silveröverdrag som är prickade med blodröda med hänvisning till Kruegers favorithyvelhandske. Mellansulorna är ljusbruna med röda luftenheter och kontrasterande svarta yttersulor av gummi.


https://www.iweardam.com/

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter