Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

new balance fresh foam

Envoyé par Raoelxu 
new balance fresh foam
mardi 18 janvier 2022 06:28:06
Concepts is vandaag naar Instagram gegaan om zijn nieuwste collaboratieve drop te introduceren: "des Sables". Als onderdeel van de jarenlange samenwerking van Concepts met New Balance, neemt "des Sables" de vorm aan van een herwerkte Trailbuster en neemt een motief aan dat is geïnspireerd op het woestijnlandschap. En om de kicks voor new balance fresh foam 880v10 dames online de moderne pionier nog beter te maken, is een eigentijdse Fresh Foam-tussenzool aan de mix toegevoegd.

Met namen als Nike, adidas en PUMA, die elk hun eigen schoenen-iteraties in sok/bootie-stijl aanbieden, is New Balance tevreden gebleven met het uitbrengen van luxe variaties van zijn bestaande catalogus - tot nu toe tenminste. We bekijken nu het nieuweFresh Foam Zante Slip-On-silhouet van NB. Hier te zien in twee verschillende kleurvarianten, heeft het veterloze ontwerp een synthetisch bovenwerk new balance fresh foam 880v11 heren met het handelsmerk "N" -logo op de zijgebieden.

new balance fresh foam hierro dames heeft de volledige line-up onthuld van de aanstaande samenwerking met de makers van de Japanse anime, Evangelion. Met een verzameling nieuwe Fresh Foam Cruz-kleurstellingen, zal het nieuwe model ook worden geleverd met een bovenwerk van synthetisch mesh en een flexibel hiellipje voor een gemakkelijke instap. De sneaker is ook gebouwd met New Balance's Fresh Foam-middenzool die is ingeklemd tussen het bovenwerk en de rubberen buitenzool langs de onderkant.

Na een samenwerking met de betaalbare Japanse retailer GU, introduceert Evangelion een drietal mecha-geïnspireerde New Balance-silhouetten. Het silhouet van Fresh Foam Cruz heeft drie verschillende vormen die rechtstreeks worden beïnvloed door de kleuren die worden gedragen door de gigantische robots van de anime. new balance fresh foam roav sneakers Verwijzend naar de Evangelion Unit-01-, Unit-02- en Unit-03-modellen, hebben de eerste twee stijlen (EERSTE en TWEEDE IMPACT) gedurfde, kleurrijke details, waaronder blauw/geel/rood of grijs/rood/geel bovenwerk en tussenzolen.

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter