Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

adidas NMD R1 V2

Envoyé par Raoelxu 
adidas NMD R1 V2
mardi 18 janvier 2022 06:23:41
De iconische Nike Kobe 6 "Grinch" werd zojuist onthuld om begin volgend jaar als Protro uit te komen. De laatste tijd hebben we gezien dat Nike wat quality time doorbracht met de Kobe Footwear-lijn. adidas schoenen voor heren Met het tragische overlijden van de NBA-legende eerder dit jaar zijn de releases nog specialer geworden met elke colorway die protro's en het lijkt erop dat Nike volgend jaar dieper in de kluis zal graven voor een jaar vol geweldige releases.

Voor fans van de adidas YEEZY SLIDE wordt de minimale slip-on nu uitgebracht in de kleuren "Black" en "MX Cream". De adidas YEEZY SLIDE "Black" wijkt af van de lichtere tonale looks die eerder zijn uitgebracht. sale adidas schoenen nederland Schuif van EVA-schuim drukt een slanke zwarte look uit die het eenvoudige ontwerp van de schoenenstijl benadrukt. Terwijl de "MX Cream"-kleurstelling een camo-achtige mix van crème, grijs en lichtbruin verkent die voortbouwt op YEEZY's "MX" -serie.

Kort nadat Stan, Kyle en Kenny sneakers uit een aankomend South Park hebben gekregen, hebben we nu een officiële blik op de South Park x adidas NMD R1 V2 "Professor Chaos". het superschurk alter-ego van de zachtaardige Butters Stotch. Geïntroduceerd in seizoen 6, heeft het alter-ego gediend als favoriet bij adidas nmd uitverkoop online fans vanwege de buitensporige verandering in persoonlijkheid die door Butters wordt getoond.

Kanye en adidas yeezy online aanbieding hebben een gloednieuwe versie van de nieuwere Yeezy 700 V3 gemaakt met gloednieuwe "Copper Fade" -vibes. De nieuwe Yeezy 700 V3 is de laatste tijd populair geworden, omdat fans zich maanden na de eerste release beginnen te vestigen in het nieuwe organische silhouet. Nu, na veel kleurstellingen onder de silhouettenriem, zal de sneaker volledig nieuwe vibes bevatten voor de Yeezy-collectie met een "Copper Fade" make-over die perfect is voor de herfst.

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter