Adidas Yeezy Boost 350 V2 Mx Oat
mercredi 22 décembre 2021 03:48:56



In tegenstelling tot de recente drops, zullen de nieuwste paren genaamd "Mono Mist", "Mono Ice" en "Mono Clay" naar Adidas Sale verluidt het gebruik van Primeknit op het bovenwerk achterwege laten, in plaats daarvan kiezen voor een doorschijnend gaas dat een ingewikkeld ontwerp onder het materiaal onthult. Bekende details die terugkeren, zijn onder meer de streep die zich uitstrekt over het treklipje van de hiel naar de voorvoet, samen met Boost-demping over de hele lengte in de tussenzool.


Uitgerust met UV-gevoelig mesh, zorgt de streep die langs de adidas YEEZY Boost 350 V2 Light loopt voor een Adidas Schoenen Dames verrassing bij blootstelling aan zonlicht. Hoewel de schoen op het eerste gezicht een vrij standaard 350 lijkt, compleet met een stoffig kleurenpalet, is de normaal gesproken reflecterende strip vervangen door nieuwe technologie. De transparante mesh-strip verandert in een rijke gele tint bij blootstelling aan zonlicht, waardoor het kleurenschema volledig verandert en een contrast vormt met het neutrale bovenwerk.


Op het eerste gezicht lijkt het paar de zoveelste ingetogen Yeezy 350-colorway te zijn. Het checkschoen heeft een gebroken wit gebreid bovenwerk en zowel de hiellus als de rubberen zool die het BOOST-schuim omhult, zijn in een geel getinte crèmetint. Dit is echter het eerste aanbod met UV-reactieve materialen. Bij blootstelling aan UV-licht krijgt de doorschijnende mesh-streep een donkergele kleur. Deze kleurtransformatie verstoort de anders tonale look en onderscheidt het "Light" arrangement van eerdere releases.


De Adidas Yeezy Boost 350 V2 Mx Oat is hierboven in detail weergegeven dankzij afbeeldingen op de voet van sneaker leaker YankeeKicks, en heeft een wervelend gemarmerd patroon op het haverkleurige bovenwerk dat oranje, blauw en geel combineert voor een psychedelisch effect. De nageverfde monofilament zijstreep is opgemaakt in een semi-doorschijnende stijl, waardoor een opvallende snee door het midden van de wervelende versieringen ontstaat, en de bruine hiellipjes helpen bij het gemakkelijk aan- en uittrekken. Beneden wordt de look afgemaakt met een melkachtige tussenzool die boordevol kenmerkende BOOST-demping zit voor comfort.


https://www.checkschoen.com/

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter