Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

Nike Air Max 200 Bruin/Pastel Blue

Envoyé par wzadf6l8 
Nike Air Max 200 Bruin/Pastel Blue
mercredi 1 décembre 2021 03:31:15



Met uitzonderlijke Nike 2021 demping en moderne details - de Nike Air Max 200 straalt cool uit en biedt extreem comfort. Dit nieuwste aanbod van de Air Max 200 heeft een bovenwerk van wit mesh, leer en synthetisch gecombineerd met marineblauwe en rode contrasterende accenten om die Amerikaanse sfeer uit te stralen. Zwarte plastic Swooshes aan de zijkanten met rood getinte Air Max-units in de hiel maken het ontwerp compleet.


Nike blijft de Populaire Stijl Nike Air Max 200 wakker schudden terwijl we het zomerseizoen naderen. Deze nieuwe colorway die we hierboven bekijken, neemt opnieuw de kleurrijke benadering en wordt geleverd in een reeks kleuren die roze, oranje, groen, groenblauw en blauw overal in het bovenwerk bevatten. Het transparante bovenwerk van netten wordt vergezeld door zwarte leren details op de neus, oogjes en hielkap. Als we de zaken afronden, zien we een witte tussenzool en een mintgroene Air Max-eenheid op de hiel.


Nike zet hun "Oracle Aqua"-trend voort met een gloednieuwe release van de Nike Heren. Gekleed in een wit, zwart, elektrisch groen en Oracle Aqua kleurenschema. Deze Nike Air Max 200 heeft een wit, transparant bovenwerk met overlays van zwart suède en leer. De schoen wordt benadrukt door contrasterende groene en aqua-accenten bovenop een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool.


Nike blijft zijn Nike Air Max 200 Bruin/Pastel Blue reeks uitbreiden, een model dat het merk debuteerde met de grootste Max Air-eenheid tot nu toe. Dit nieuwste aanbod is gekleed in een wit, middernachtblauw, universiteitsgoud en universiteitsblauw kleurenschema. Het heeft een witte mesh-basis met leren overlays gedetailleerd met marine en blauw. Afwerking van het ontwerp zijn gele contrasterende accenten.


https://www.waardefoot.com/

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter