Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

adidas adizero

Envoyé par Fiekedirks 
adidas adizero
mercredi 1 décembre 2021 01:22:49
Tänä jouluna on paljon ostoksia, mutta yksi, jota puis ehdottomasti halua missata, about Adidaksen Cyber Monday -ale. Jälleenmyyjän tarjoukset alkoivat virallisesti sunnuntaina 28. marraskuuta ja ne jatkuvat keskiviikkoon - joulukuuta asti. Kyllä, caso on kaksi kokonaista päivää Cyber Mondayn jälkeen, jotta voit hyödyntää alennusmyynnin. Nike on kiistatta yksi muodikkaimmista urheilumerkeistä; He suunnittelevat kuitenkin myös kenkänsä ja vaatteensa suorituskykyä varten. Adidaksen Online Monday -ale saa sinut näyttämään hyvältä kuntosalilla, adidas finland kentällä, kotona tai minne tahansa elämä sinut vie.

Tässä on kaikki, mitä sinun tulee tietää adidas Yung 96 Chasm Black Coralista! Tämä uusi kenkä toimii hengellisenä jatkona hurjan suositulle Yung 96 -siluetille, ja se säilyttää ikonisen Falcon Dorfin inspiroima esteettisen ilmeen, mutta tuo modernin kosketuksen, jota tarvitset päivittäisessä lenkkarikierrossasi! Yung 96 Chasm African american Coralissa on vaikutteita 90-luvulta. on maalattu salakavalan "Core Black" -sävyllä mausteisilla "Semi Coral" - adidas yung 96 Virallinen sivusto aksenteilla kontrastin lisäämiseksi. Sivu- ja mediaaliset sivut alaspäin.

Uudessa Adidas PulseBoost HD: ssä on mallit, jotka ovat se kenkä. Jalka istuu lähempänä maata kuin muissa Adidaksen Boost-vaahdolla varustetuissa kengissä, ja Ls Adaptive Traxion -kumiulkopohja about adidas pulseboost verkossa suunniteltu tarjoamaan pitoa liikkuessasi mihin tahansa suuntaan riippumatta siitä, kuinka äkillisesti joudut hyppäämään sivulle välttääksesi mäyräkoira, jonka huomasit viime hetkellä. Jos olet juoksija, joka viettää kaiken aikasi jyskyttämällä kaupungin vilkkaita jalkakäytäviä, tiedät, että käytät melkein yhtä paljon aikaa liikkumiseen puolelta toiselle kuin juoksemalla eteenpäin.

EQT Cushion '91: d retron jälkeen adidas Pool on palannut toisella parilla, joka kunnioittaa ensi viikon Boston Marathonia: ADIZERO Expert RNRS High -värin "valkoinen/vihreä". Vaikka edellä mainitussa EQT-parissa oli musta päällinen, joka oli koristeltu "EQT Green" -kaupunkikarttakirjonta, joka merkitsee maratonin reittejä, on valmistettu harsomaisesta Celarmesh-materiaalista, adidas adizero Kuumat diilit joka on puoliksi läpinäkyvä, mikä tekee kengästä erittäin kevyen, hengittävän ja tiukasti istuvan.

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter