Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

Converse Skor

Envoyé par Chunborger 
Converse Skor
jeudi 18 novembre 2021 07:00:37
Chat har alltid varit por otro lado en favorit. Oavsett om dere erkänner det eller icke är det inte lika de bekvämaste basketsneakers du kan bära. Den ser neat ut på dina fötter när den bärs adult males du frågar mig om komfort, jag ska ärligt tala om min åsikt. Det ikoniska varumärket är standard i sneakerspelet. Många människor samlar på Chucks på samma sätt som andra sneakerheads samlar på Nikes. Converse började som ett gummiskoföretag som tillverkade basketskor. Converse Skor Köpa Det var så All-Star-linjen började. Den om många klassiska silhuetter som kan se coolare ut nuförtiden.

Det var nu tar vi n?got tag sedan vi såg en gemensam skorelease från Samuel Ross A-COLD-WALL. Förra året presenterade varumärket nu tar vi n?got nytt projekt med Chat innan det blev mörkt i över ett år. Äntligen släpps ACW a Converse-kapseln den här veckan. För de som är mycket uppmärksamma på A-COLD-WALLs Converse-kapselsamling kan denna Converse Skor Köpa Online nya releaseinformation komma som något av en överraskning. Ursprungligen tillkännagavs i början uutav förra året, kapselkollektionen fra två skor med Place 70 och ERX var försenad på obestämd tid i över ett år.

Converses upcycling-program fortsätter home här månaden, denna gång med lite hjälp från samarbetspartnern Carhartt WIP. Fra hjälp av ett överflöd av vintage-arbetskläder har dom två gjort om Place 70 High i por otro lado en ren ny färg, som släpps senare i veckan. Converses Chuck 70 om fått mycket kärlek within de senaste åren, efter att ha förnyat den älskade siluetten med modern tid tekniker. Sedan dess om siluetten varit på Billigt Dam?Herr Converse por otro lado en vinnande rad av roliga och spännande samarbeten, från Scooby-Doo hela vägen until eventually Kith. Längs vägen.

Sneakerproduktionen har förändrats dramatiskt within de senaste åren, i introducerat nya, mindre skadliga tillverkningsmetoder i stor ?vitas. Den här veckan fortsätter Converses "Renew"-initiativ med återanvända par av den klassiska Chuck 70 i ljusa vårfärger. Converses hållbarhetsprogram om fått mycket uppmärksamhet sen det debuterade i höstas, och återuppbyggde klassiska Herr Converse Skor Köpa sneakers med mer miljövänliga material och tillverkningsprocesser.

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter