Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

Nike Dunk Low "Siempre Familia"

Envoyé par Chunborger 
Nike Dunk Low "Siempre Familia"
jeudi 18 novembre 2021 06:58:28
Na de Sid Pro-samenwerking fulfilled Vans, is Pass~Port hun samenwerking aangegaan met Coleman SB om een proprio editie SB Dunk Higher te debuteren, genaamd hun 'Workboot'. De voorbeeldschoen vehicle het Australische merk werd in de zomer als preview getoond en nu, dankzij het Instagram-account YankeeKicks, kunnen we het nieuwste aanbod volledig te voet bekijken. Zoals de naam al doet vermoeden, is actually het paar uitgerust fulfilled korting sneakers dames sale versieringen die zijn overgenomen van wandelschoenen zoals hun veelkleurige touwveters volgen within thema met het kleurenpalet dat door de vastgeschroefde metalen oogjes loopt.

Als het op de feestdagen aankomt, heeft Nike hun neiging om zijn creativiteit te laten zien doorway de verschillende silhouetten opnieuw uit te vinden fulfilled de juiste kleuren durante accessoires. In slechts hun paar maanden tijd zullen geliefden over de hele wereld zich voorbereiden om Valentijnsdag te vieren, durante het Swoosh-team heeft hun speelse Dunk Low-make-up possuir ere van hem gemaakt. Deze specifieke versie bevat verschillende materialen voor hun bovenste helft. heren sneakers korting De teenboxen, kwartieren en kragen zijn gesmeed met canvas durante zijn gedrenkt in hun "Team Red" -tint. High quality getrommeld leer vormt hun overlays die over hun zijpanelen, tongpatches en hielen komen en worden ondergedompeld in cupidovriendelijke "Pink Prime" -kleur.

In afwachting vehicle de release van hun Nike Dunk Low "Siempre Familia" editie, die volgt op een bovenwerk van groen en hagedissenleer, zal hun nieuwe Air Max 90 worden toegevoegd aan de feestelijke collectie van Día de los Muertos. Het nieuwste aanbod vehicle Nike ziet een zwarte nepbont-assemblage met witte ribbenkast, skeletachtig borduurwerk en tonale overlays van suède. Hun getextureerde groene Swoosh nike schoenen kopen nederland is actually te zien aan hun zijwand en een schedel met juwelenogen aan hun hiel. De woorden "Siempre Familia" - wat "Altijd familie" betekent - samen met een schedelembleem zijn op de inlegzolen gedrukt. Een witte tussenzool pimple bovenop een bruine rubberen buitenzool om de laatste look af te maken.

De traditie van openlijk feestelijke, twijfelachtig ontworpen truien zal ongetwijfeld worden voortgezet in 2021, en dit jaar wil de Air flow Jordan 1 Mid meedoen aan het plezier. Het alomtegenwoordige silhouet is verschenen in een maatvoering pass away exclusief voor kinderen is actually, compleet met een vakantievriendelijke rode, groene, witte air jordan schoenen dames durante zwarte kleurstelling, maar fulfilled een decoratieve boost pass away teruggrijpt op een speelse gewoonte die al tientallen jaren synoniem is met Kerstmis. De Air Jordan one Mid "Ugly Christmas Sweater" heeft een patroonbreisel op het middenpaneel en hun enkel met basketballen durante Michael Jordan's 23 rugnummer.

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter