Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

Nike LeBron 17 Low Lakers Home Wit/Paars/Geel

Envoyé par mnl4r78f 
Nike LeBron 17 Low Lakers Home Wit/Paars/Geel
vendredi 29 octobre 2021 05:47:42



De LeBron 17 is een eerbetoon aan Nike's FORCE Basketball-serie uit de jaren 90. De Nike Dames Command Force werd gedragen in White Men Can't Jump en David Robinson en Charles Barkley hadden handtekeningen in de rij. De schoen was een stevig paar met Max Air-demping en de LeBron 17 volgt in die lijn en heeft ook een bijgewerkte tong en binnenzool die zijn hoed kantelt naar de klassieker van de Swoosh.


Net als de unieke game van LeBron James, is Nike's LeBron 17 Low veelzijdig en Nike Schoenen veelzijdig in zijn styling, een alleskunner ethos dat duidelijk te zien is op deze nieuwe "Light Cream" colorway. De "Light Cream" combineert prestatietechnologie met een op levensstijl afgestemde build en kan voor, tijdens en na de game worden gedragen.


Branding wordt afgehandeld door iriserende Swooshes - groot en gespleten aan de blazersnieuw zijkant, klein en verbonden aan de mediale kant. De handtekening van LeBron is in wit op de tong geborduurd, met linker- en rechterhielen met respectievelijk oranje en blauwe kroonlogo's. Melkgrijze hielclips gebruiken scherpe, op de kroon geïnspireerde pieken en de demping van de tussenzool is verdeeld over Air Max in de hiel en React-schuim in de voorvoet. Ijzige doorschijnende buitenzolen ronden de look af.


Zoals je kunt zien op de officiële afbeeldingen Nike LeBron 17 Low Lakers Home Wit/Paars/Geel hieronder, is het grote verschil tussen dit model en het origineel het feit dat het bovenwerk is bedekt met marineblauw. Vanaf daar hebben we een zilveren en rode enkelband, gevolgd door een witte tussenzool met marineblauwe graffiti. Het is echt een van de beste Nike LeBron 17-modellen die we tot nu toe hebben gezien en als je een LeBron-historicus en/of -fanaat bent, zijn deze een absolute must-agent.


https://www.blazersnieuw.com/

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter