Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

Adidas Ultra Boost 4.0 Tech Ink

Envoyé par ctqlto6z 
Adidas Ultra Boost 4.0 Tech Ink
samedi 17 juillet 2021 03:44:47



Den nya iteration av Ultra Boost 4.0 innehåller en röd och svartbaserad rea-skor.com Primeknit-övre som kompenseras av en svart snörningsbur med vit Three Stripes-märkning på sidorna. Skons utmärkande funktion är tecknad karaktär prydd på hälen tillsammans med Mickeys signaturfredstecken på tungan. En vit Boost-dämpning och en svart Continental-yttersula.


En nyligen dykt upp Adidas Skor Herr Svarta antyder vidare att den energiåtervinningsteknologin fortfarande inte har kunnat tillverkas i regnbågens spektrum, men dess mörkläggda mellansula talar fortfarande om de uppgraderingar som tältlöparen har fått genom åren. Efter klädsel får Primeknit-överdelarna den dolda behandlingen och kontrasteras endast i strukturen av de mattfärdiga profilburarna och hälkonstruktioner.


Detta erbjudande av Adidas Ultra Boost 4.0 Tech Ink har en grå Primeknit-överdel i kombination med matchande grå spetsburar och hälräknare. Silvermärket vid hälen ovanpå en vit Boost mellansula och svart Continental yttersula i gummi kompletterar designen.


På Udsalg Adidas Ultra Boost 4.0 är planerad att debutera i en snygg “Heather Grey” -färg, som först introducerades 2018. Denna iteration av Ultra Boost har helt enkelt en tonfärgad finish över Primeknit-överdelen med ett matchande snörburöverlägg och häl disken. Slutligen toppar silvermärket vid hälen, följt av en vit Boost-mellansula och svart Continental-yttersula i gummi.


https://www.rea-skor.com/

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter