Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

Vans Container OG Old Skool

Envoyé par Tosholthuis 
Vans Container OG Old Skool
jeudi 15 juillet 2021 07:08:32
Naast het Dunk High 'Black Acid Wash'-debuut, voegt Nike pas cher nog een vertolking toe van de klassieke basketbalschoen uit 1985 die streetwear werd omgevormd tot het 'Yellow Acid Wash'-kleurstelling. teken van branding geassocieerd met Jun Takahashi's label. De schoen is gevormd met een gladde zwart lederen basis omwikkeld met het gele en zwarte acid wash overlay en eyestay. Een elektrisch gele shade vertaalt zich op nike dunk high uitverkoop de Swoosh, kraag en tonglabel, terwijl het zuurvlekpatroon contrasteert met een mosterdgele tussenzool die is afgesloten met een pastelgeel om de look af te uitvoeren.

Er zijn zeker genoeg gesprekken gaande in de sneakergemeenschap over hoe Nike pas cher de grens overschrijdt als het gaat om de stortvloed van Dunk-releases, maar zolang de opdruk van sportkleding interesse en inkomsten trekt, is het waarschijnlijk dat het deze trein aan de gang zal houden voor zo lang mogelijk. Na te zijn onthuld in een "University Red / White" -palet, pronkt de Dunk Low nu met zijn monochromatische "Triple White" -aflevering net op tijd voor de zomer. Bovenwerk is gebouwd met de gebruikelijke materialen, nike dunk low uitverkoop nederland aangezien soepel leer de zijpanelen vormt, terwijl het ademend mesh wordt gebruikt voor de tongen. Behalve de grimmige zwarte tonen die te vinden zijn op de Nike-branding bovenop de tongen en de inlegzolen, is de rest van de basislaag bekleed met een frisse witte tint.

Voor de zomer van 2018 bouwen Vehicles Vault en WTAPS voort op hun meest iconische silhouet met de WTAPS x Vans Vault OG Old Skool LX Blue. Eenvoudig maar opvallend, ditgene skate-ready paar laat Japans vakmanschap centraal staan. De WTAPS x Vans Container OG Old Skool LX Blue wordt aangeboden in een klassieke marineblauwe en zwarte tint, is gevoerd met leer en gewikkeld in stevig canvas. Terme conseillé van soepel suède, doorgesneden met de kenmerkende zijstreep van Vans in leer. Om het geheel af te ronden, is de kenmerkende wafelzool van een Amerikaanse skatewear-merk aanwezig en wordt ondersteund door de toevoeging van matzwarte hoge foxing-tape op de tussenzool. Een must-sneaker, als u nog steeds op zoek bent naar het perfecte paar schoenen om te vans old skool kopen online dragen wat het weer ook is, we glauben dat de WTAPS x Vans Vault OG Old Skool LX Blue het no-brainer is. Een moderne klassieker, deze sneaker zal je zeker opvallen. We raden je aan omkring de juiste maat te kiezen voor de perfecte pasvorm!

De lijst met samenwerkingspartners van Vans wordt steeds groter en hele maanddit jaat hebben ze er nog een toegevoegd. In samenwerking met VSSL, fabrikant van outdoor utility gear, is Vans klaar om het trio klassieke silhouetten met outdoor-ready functies te lanceren. De nieuwe samenwerking tussen vans sk8 kopen goedkoop en VSSL introduceert iets geheel nieuws voor sneaker releases met de op maat gemaakte noodkits die naast het schoeisel worden gelanceerd. Elk is afgestemd op het bijpassende silhouet, of het nu de robuustere, all-terrain "Camp Supplies" -versie is die bij de Sk8-Hi hoort, of de "Skate" en "Surf" EHBO-kits die passen bij de Old Skool VLT LX of Tijdperk VLT LX, respectievelijk

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter