Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

Adidas Yeezy 500 Bone Vit

Envoyé par t8clbipc 
Adidas Yeezy 500 Bone Vit
mercredi 7 juillet 2021 05:57:17



Adidas Yeezy 500 High “Sumac” är en av två nya Yeezy 500 High-färgvägar som släpps i maj. rea-skor.com är konstruerad i en blandning av neopren, läder och mocka. Skon har en brun övre blandad med nyanser av Indigo och Vivid Red ovanpå en brun adiprengummisula.


Adidas Skor Vita Och Gröna levereras med ett färgblock-tema som använder tonerna blått, brunt och orange. Sammansatt av sin signaturkombination av mesh och mocka, är den låga toppen punkterad med djärva orange mellansulor som använder adidas Adiprene-dämpningsteknik för att avrunda designen.


Byggd av en färgstark kakafoni av maskor, läder och mocka, erbjuder "Enflame" ett kraftigt lager. Basen är Adidas Yeezy 500 Bone Vit tillverkad av ett rödbrunt jerseynät och ett mer tätt vävt nät används på tungan. Mittfoten är täckt av grått mocka och marinblått läder. Solbränd mocka visas på tåboxen och hälen, medan en Crazy 8-esque orange adiPRENE mellansula / yttersula fungerar under en slitstark syntetisk solbränna för att komplettera utseendet.


För att släppa tillsammans med "Sumac" -paret kommer Speciel Pris adidas Yeezy också att släppa en "Tactical Orange" färg på Yeezy 500 High.Denna adidas Yeezy 500 High är konstruerad i en blandning av neopren, läder och mocka. Skon har nyanser av brunt i hela överdelen i kombination med marin- och indigo-accenter ovanpå en blekt orange yttersula av adiprengummi.


https://www.rea-skor.com/

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter