Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

adidas tubular korting sale

Envoyé par Candaystb 
adidas tubular korting sale
mardi 9 mars 2021 08:09:18


De adidas YEEZY BOOST 350 V2 van Kanye West luidt een nieuw tijdperk in met het 'Mono Pack'. Sinds de originele 'Beluga'-kleurstelling die in september 2016 werd uitgebracht, heeft de 350 V2 grotendeels vastgehouden aan een formule: Primeknit bovenste, kleurrijke (of doorschijnende) zijstreep, bolvormige BOOST-tussenzool. Echter, alle vier de stijlen in het "Mono Pack" - "Mono Mist", "Mono Cinder", "Mono Clay" en "Mono Ice" - draaien het script om om een nieuwe look te geven aan adidas yeezy korting sale het bijna alomtegenwoordige silhouet. is gecentreerd rond twee delen: een herwerkt bovenwerk dat gebruikmaakt van semi-doorschijnende mesh in plaats van Primeknit plus een zichtbare binnenkooi die zich om de middenvoet en voorvoet wikkelt.

De Superstar van adidas Originals is niet het enige klassieke silhouet dat in 2020 een update krijgt. Deze maand debuteert de Three Stripes met een nieuwe 'Winterized' versie van de Stan Smith, compleet met een met fleece gevoerd bovenwerk om je warm te houden. de komende maanden. adidas heeft de afgelopen jaren een daling van de seizoensreleases gehad, waarbij ze zowel koud als warm weervariaties van een aantal van hun essentiële sneakers hebben vrijgegeven als het seizoen verandert. Deze week kregen we onze eerste blik op de Stan Smith Winterized, een duurzame nieuwe update van de klassieke tennistrainer die later deze maand wordt gelanceerd. Het nieuwe silhouet dat klaar is voor koud weer, wordt gelanceerd in drie kleurstellingen en maakt een adidas stan smith uitverkoop paar broodnodige aanpassingen aan de klassieke look, eerst door het gebruikelijke leren bovenwerk te vervangen door een meer waterafstotende buitenlaag en een zachte fleece binnenvoering om je voeten warm te houden.

adidas Originals en Afew sneaker boutique hebben een nieuwe "Core Black" iteratie van de Tubular Doom Primeknit uitgebracht. Dit model volgt Titolo's "Core Black" -versie met een overwegend zwarte make-up. Beginnend met een zwarte, sokachtige enkelkraag, heeft deze Tubular Doom een Primeknit-bovenwerk dat tinten zwart, grijs en wit met elkaar verweven, adidas tubular korting sale terwijl zwarte overlays verschijnen rond de middenvoet en hiel. Het is afgewerkt met een zwarte retro zool, een switch-up van de vorige drop met witte zolen.

Welk woord komt in je op als je denkt aan de A-ZX-packs van adidas? Als jij Till Jagla bent, Adidas's Global Head of Energy Marketing, dan is het 'divers'. adidas zx kopen beste Als je lang genoeg in het spel zit om je de Manchester Acid House of Berlijnse technoscènes van de late jaren 80 te herinneren, is het misschien 'paradigmatisch'. Als je een fervent adidas-verzamelaar bent, is het waarschijnlijk 'invloedrijk' of 'iconisch'. De geschiedenis van A-ZX is gelaagd met zowel technologische innovatie als cultureel cachet. Toen adidas ZX in 1984 oorspronkelijk werd gelanceerd als een lijn van hoogwaardige hardloopschoenen, bood het de eerste silhouetten met een boogondersteunende Torsion-balk die gewichtsbesparende split-tussenzooltechnologie mogelijk maakte.

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter