Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

adidas questar flow

Envoyé par Candaystb 
adidas questar flow
mardi 9 mars 2021 08:04:05
Etter en serie teasere startet adidas det nye året ved å gi ut sitt samarbeid med The Pokémon Company. Spesielt sortimentet består av både ungdoms- og voksenstiler, og feirer den ikoniske serien og dens uovertruffen plass i popkulturen. Treningsdrakter, T-skjorter, shorts og fottøy er merket med lo-fi 8-bit grafikk inspirert av grafikken adidas advantage Norge Butikk som ble funnet i de tidlige Pokémon-videospillene. Mønstre med piksler brukes til å lage farger, graderinger og teksturer for å markere Pikachu, Charmander, Squirtle, Bulbasaur, Eevee og forskjellige Pokéballs-typer.



Adidas Rivalry Low White Red er en frisk ny farge av den vintage-inspirerte silhuetten som for øyeblikket har stor innvirkning på sneakermarkedet. Skoenes rene design skiller den fra konkurrentene, med utseendet tydelig inspirert av tidløse design fra 1990-tallet. Overdelen er laget av et stort utvalg av konstruksjonsmaterialer, inkludert semsket skinn, lær og syntetisk materiale, med rene linjer og strukturert panel som gjør utseendet komplett. Her holdes merkevaren til et absolutt minimum, med adidas lite racer cln Norge Online rekkevidde-spesifikt broderi på tungen og en adidas-skrifttypelogo preget på mellomsålen.

Adidas Pure Boost ZG White Red er et annet moderne mesterverk, fullpakket med innovasjon fra hæl til tå. Ikke overraskende er dette designet en begrenset utgave og forventes å selge ut snart. adidas questar flow Norge Butikk Fortsett å sjekke tilbake for flere oppdateringer om forhandlere. Selv om paret for øyeblikket er tilgjengelig hos adidas, forventes flere forhandlere å lansere snart. I mellomtiden, her er hva du kan forvente fra dette iøynefallende paret. Mange av adidas løpesilhouetter viser den varemerkede Primeknit-overdelen, og dette paret er ikke noe unntak. Dette optimale materialet for langløpere er både behagelig og fleksibelt. Den gir en snufsittende passform som ikke vil forårsake irritasjon. Den konturer faktisk til formen på foten din for lett beskyttelse som ikke tynger deg.

Uansett hva du sier, stopper ikke NMD-hype-toget når som helst, og spenningen rundt adidas NMD Racer Black Yellow beviser dette poenget. Etter omtrent tre år med å gi ut forskjellige varianter av den ikoniske Nomad, er det trygt å si at Runner-stilen forblir i stor adidas mest populære stil, så når en ny farge kommer ut av det blå, følger sneakerheads nøye med. NMD Racer Black Yellow injiserer en haug med farger i joggesko-kolleksjonen, og er utstyrt med en elastisk Primeknit-infusert overdel, og har adidas svomming Udsalg et pinstripemønster overalt. Rundt baksiden er en semsket hælkopp til stede for et lite luksus.

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter