Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

adidas nmd r1 v2 tokyo wit

Envoyé par 65pwiorf 
adidas nmd r1 v2 tokyo wit
samedi 10 octobre 2020 02:00:36

In plaats van de adidas Three Stripes te laten opvallen, heeft Galway ze vakkundig verwerkt in schoenenftwr.com het schema van het Primeknit-bovendeel, waardoor een verfijnd, monochroom palet ontstaat. Daaropvolgende releases, zoals de NMD_R1 V2 en de NMD_R2, behielden alle elementen van het origineel, met helderdere kleuren en functies zoals hiellipjes. adidas werkt ook regelmatig samen met franchises, locaties en celebs om extra waarde te bieden aan de lijn van de sneaker.

Adidas heeft een gloednieuwe versie van zijn NMD_R1 V2 onthuld. Na de heldere kleurencombinatie "Mexico City" die adidas schoenen dames zwart rond het begin van de maand te zien was, heeft de Duitse sportkledinggigant deze keer gekozen voor een donkerdere "München" make-over die de nationale kleuren van Duitsland eer aandoet. Deze release maakt deel uit van de "United By Sneakers" -collectie, een serie modellen die verwijzen naar populaire bestemmingen over de hele wereld. Beginnend aan de bovenkant van de schoen is een gradiënt "adidas" -patchlogo gestempeld over een ademende tong van mesh.

Het merendeel van het bovenwerk is gemaakt van een slank zwart gaas en Primeknit-weefsel, aangevuld met rubber en getapete overlays, die een textuurcontrast bieden met het monochromatische lichaam. Een groot ripstop-treklipje is bij de hiel geplaatst, bij elkaar gehouden door adidas nmd r1 v2 tokyo wit een zwart rubberen EVA-inzetstuk dat zich uitstrekt naar het achterste kwart. Verder is het opvallende Three Stripes-logo op de zijwanden geplaatst, terwijl een fel rood-gele tweekleurige BOOST-middenzool het ontwerp van de patriottische colorway afrondt.

In een COVID-loze wereld zijn de avonden in Tokio, Japan, wanneer de stad het meest leeft. Neonlichten lichten op bijna elke hoek op en duizenden mensen Datum van publicatie overspoelen de straten om te genieten van het kleurrijke nachtleven van de stad. Ter ere van deze bruisende bestemming heeft adidas besloten een eerbetoon te brengen aan zijn levendige cultuur door middel van hun nieuwste versie van de adidas NMD R1 V2. worden geïnterpreteerd als de avondlucht.

https://www.schoenenftwr.com/

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter