Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

nike air skylon ii grijs

Envoyé par iwdzop0x 
nike air skylon ii grijs
mardi 6 octobre 2020 06:49:09

Gelanceerd in 2013, is het in LA gevestigde Fear of God-label seizoen na seizoen waardefoot.com uitgegroeid tot de high-end streetwear-entiteit die het tegenwoordig heeft. De collecties van Lorenzo hebben een esthetiek die bijna een samensmelting is van grunge- en hiphopstijlen, waarbij elk kledingstuk is gemaakt van de beste materialen van over de hele wereld. Zoals de naam doet vermoeden, heeft een fascinatie voor religie altijd centraal gestaan ??in zijn merk en heeft het geholpen om onderweg beslissingen te nemen.

De nieuwste samenwerking tussen Nike en de Californische streetwear-enthousiastelingen herwerkt de door Bill Bowerman ontworpen Air Skylon II-hardloper uit 1992 met een groot aantal premium details. Lorenzo nike schoenen dames wit past een subtiele make-over toe op het luxe paar, waarbij de gebruikelijke kleurrijke persoonlijkheid van de hardloper uit de jaren '90 wordt verwijderd en vervangen door een tonale 'Light Bone'-tint. De tong met het logo is vervangen door een blanco geperforeerd suède en een extra vetersluiting zorgt voor een snelle, gemakkelijke en veilige sluiting.

Nike rolt van zijn vorige zomervriendelijke Air Skylon II en biedt nog een felle kleurencombinatie met vloeiende gradiënten van volt en lichtblauw. De nike air skylon ii grijs schoenen debuteerden voor het eerst in de jaren '80 en zijn sindsdien geëvolueerd naar premium materialen met behoud van al hun vintage charme. De schoenen zijn gemaakt van een mix van weelderige suède en mesh-materialen, overgoten met crèmewitte en fluorescerende tinten om een ??dynamisch kleurenschema te creëren aan de bovenkant.

Beginnend bij de Hot Koop bovenkant van de tong en de neus, werken heldere voltgradiënten zich een weg door de zijwanden en vervagen tot een rustige koraaltint bij de hiel en het onderste kwart van de achterkant, bekroond door een levendige oranje Swoosh die er recht doorheen snijdt. Suède panelen bedekken de veterkooi, de neuskappen aan de voorkant, de spatborden en de onderkant van de hiel, geëtst met "Nike" -borduursel en "Air Skylon 2" gedrukt in een retro-stijl lettertype. Verdere blauwtinten zijn aan de achterkant dun gedetailleerd, terwijl een helderwitte tussenzool de throwback-release afrondt.

https://www.waardefoot.com/

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter