Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

Nike Shox TL Wit/Pure Platinum

Envoyé par 2jmnfjop 
Nike Shox TL Wit/Pure Platinum
lundi 14 septembre 2020 01:11:41



Met samenwerkingen door middel van Nike Schoenen Rood Wit CDG en zeker anderen ver weg, wordt de nieuw nieuw leven ingeblazen Shox TL van het merk nu in de mix van de "Just Do It" -collectie gegooid, aangezien het het hele bovenwerk bedekt met een mozaïek van miniatuur swooshes. In volt geverfd en bijna niet te missen, de verspreide logo's zijn slechts een fractie van de grootte van dezelfde ruit die er bovenop ligt, hoewel de grotere broer of zus meer de voorkeur geeft aan een zwarte kleurstof in verband met de omringende ribben en de hielomslag en zuigers. De basissen er net onder komen overeen met de marineblauwe toon van de veters en voering, terwijl de eerder genoemde neon weer een camee maakt over de bies en "JUST DO IT" gezeefdrukt gepleisterd bij de hiel.


De Nike Schoenen Heren Grijs alleen voor vrouwen is een nieuwer model van de Swoosh dat het klassieke silhouet uit 2000 naar de moderne tijd brengt met een volumineuze look. Dit aankomende aanbod heeft een bovenwerk van Off-White mesh met heldere witte leren overlays gecombineerd met overal zwarte details. Het ontwerp wordt afgerond met contrasterende blauwgroene accenten die worden benadrukt met roségoud, terwijl Nike Shox-demping de impact in de hiel absorbeert.


De Nieuwe Nike Schoenen 2020 is gevallen in een vertrouwde kleurblokkering die zowel Black als Game Royal combineert. Dit aanbod van de Nike Shox heeft een zwart synthetisch gevormd bovenwerk met geperforeerd door de hele schoen. Mesh-tongen, geborduurde Swoosh-logo's aan de zijkanten bovenop de kenmerkende Shox-gedempte hiel completeren het ontwerp.


Nike's nieuwste Nike Shox TL Wit/Pure Platinum model, de Shox Nova, is een exclusief damesmodel dat wordt uitgebracht in een opkomende colorway met sorbetkleurige accenten. De schoen heeft een bovenwerk van mesh met leren overlays in een mix van zwart, roze en oranje om die sorbetvibe te verspreiden. Andere details zijn onder meer het 'Nike Shox'-merk op de hielen bovenop een volledige Shox-zool.


https://www.topsaleny.com/

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter